Hoidot

Jalkaterapia on pääasiallisesti jalkojesi terveydenhoitoa. Kun jalkasi ovat kulkeneet pitkän tien, on hyvä antaa ammattilaisen hoitaa jalkasi. Meillä hoidostasi vastaa koulutettu ammattilainen, joka antaa myös vinkkejä ja ohjeita jalkojesi itsehoitoon.
 

Jalkojen perushoito

Jalkojen perushoidossa jalkasi kylvetetään, kynnet ohennetaan ja lyhennetään. Jos jalkaasi on muodostunut kovettumia tai känsiä, poistamme ne hellävaroen. Lopuksi vielä hieromme jalkojasi siihen tarkoitetulla rasvalla.
 

Jalkahoito Reumaatikoille/Diabeetikoille

Koulutuksemme ansiosta meillä on ymmärrys diabeetikoille sekä reumaatikoille tarpeellisista hoidoista.
 

Kynsisienen hoito

Kynsisieni on hyvä hoitaa heti alkuunsa, jottei se pääse leviämään, pahimmassa tapauksessa muihin. Hoidamme kynsisienen kemiallisesti, jolloin jäljelle jää terve kynsi ja sieni on tiessään.
 

Syylän jäähdytyshoito

Syylä on viruspohjainen ja kuuluu hoitaa asianmukaisin konstein. Syylä on valitettavan yleinen etenkin pienemmillä lapsilla, mutta täysi harvinaisuus se ei ole aikuisiälläkään. Syylät hoidamme jäähdytyshoidolla, jossa syylä jäädytetään siihen erityisesti tarkoitetulla aineella. Hoito on turvallinen ja kivuton, eikä vahingoita jalkaasi.


Kynsien suoristus

Kaksinkerroin, vinoon tai muuten epänormaaliin asentoon kasvaneen kynnen suoristamme kynnenoikaisuun tarkoitetulla jousella.


Varvasorteesit

Valmistamme sinulle yksilöllisen silikoniorteesin. Orteesi suojaa jalkojasi mm. hankaumilta ja estää varpaita vääntymästä.


Aulangontie 35
13210 Hämeenlinna
Puh. 040 503 5992
tuulavihtila@hotmail.com

Olemme auki sop. mukaan.

 

 

 

Meiltä saat myös lahjakortteja hoitoihin.
Kysy lisää lahjakorteista ja hoidoista!